"Τίνους εισ'εσύ;"
top of page
Search

"Τίνους εισ'εσύ;"

Χτυπάει το τηλέφωνο! Πρέπει να φύγει Αθήνα εκτάκτως, είναι θέμα υγείας αγαπημένου προσώπου κι εκείνος μένει πίσω! Μην ανησυχείς θα τα καταφέρω!

Στέλνοντας σήματα καπνού, ανάβοντας τον προβολέα του Bat Man, φυσώντας την σάλπιγγα στο φαράγγι του Χέλμ, λίγο πριν πλακώσουν τα Ορκ, φίλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα (κι ευχαριστούμε γι’ αυτό) για εκείνες τις μέρες του Οκτώβρη.

Ανάμεσα τους και η Ιωάννα, αυτή η Μητρούση, η Δασκάλα Πιλάτες του Catis Yoga & Pilates . Μην το ψάχνετε απλά είχα τον Άρη στους Διδύμους κι είχε τον Κρόνο στον Τοξότη (ότι κι αν σημαίνει αυτό)!

Το μόνο που κράτησα ήταν αυτό : Μπαίνει παρέα επισκεπτών, ενηλίκων…αργά το βράδυ, εκείνη πάει να πάρει παραγγελία, εκείνοι της ζητήσανε 4 φυσικούς χυμούς, αλλά δεν βλέπανε την απάντηση της που ερχόταν με σειρήνες και κορναρίσματα από την γωνία… «Καλά ολόκληροι άντρες και θα περάσετε το βράδυ σας με φυσικούς χυμούς! Ντροπή!» Τα υπόλοιπα ανήκουν στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.


Αυτή η σπίθα, μην ήτανε τα τσάκρα που συγχρονιστήκανε, μην ήτανε η ώρα της Savasana, μήπως είχαν ευθυγραμμιστεί οι πλανήτες; Ότι κι αν ήτανε, ήταν αρκετό για να μας φέρει μετά από μήνες κοντά να την προσκαλούμε με αγάπη (+τρέλα) στην ομάδα μας. Αν απορείτε για την εμπειρία της τότε δεν έχετε παρά να την συναντήσετε από κοντά, που αλλού στο Arodo Café Bar!


Σίγουρα θα σας μεταδώσει μπόλικη από την θετική της ενέργεια κάνοντας την επίσκεψή σας αξέχαστη και στο τσακίρ κέφι να πείτε και κανένα Ωωωωωωμμμμμ!!!

Καλώς Όρισες λοιπόν και καλά να περάσουμε!!


Άλκης Βατέλλης



Recent Posts

See All
bottom of page